Vi bruger Cookies!     

         
 X     
energibriksen

"Det er altid umagen værd"
 

OMAYA AXØ

 

I 43 år har jeg arbejdet som folkeskolelærer på den samme skole. Her har det mest været børn med særlige vanskeligheder, der har været i mit focus. Jeg har i en del år (foruden mit normale lærerarbejde) arbejdet som lærer for en specialgruppe og som AKT-lærer (adfærd, kontakt og trivsel).

 

 

I 1991 blev jeg for alvor bevidst om min lyskugle. Den har været der med mellemrum i mit liv, men nu blev jeg klar over, hvad den betød, både for mig og andre. Derfor kastede jeg mig ud i det alternative og uddannede mig som reiki-healer, reikilærer,kinesiolog, kranio-sakralterapeut. 

 

Undervejs har jeg studeret samtaleterapi, farveterapi, bindevævs-massage, Tarot, kinesiologi, Kembo Nasake, akupressur, Melchiezedek-metoden, Gaiadon-metoden, psykogenetik og ikke mindst de følelses-forløsende teknikker.

 

 

I dag bliver jeg brugt som kanal af mine åndelige vejledere i et møde med et medmenneske, og jeg føler mig meget priviligeret over at få lov at hjælpe.

Jeg har indrettet min klinik i mit private hjem, ligesom jeg anvender min stue til kurserne.

 

 

Min egen uddannelsevej er stadig fuld af spændende emner,  som mere og mere frigør mig fra gamle adfærdsmønstre og tankeformer og sætter mig fri til at nyde vort vidunderlige univers.

 

Jeg har fået mine Reiki-indvielser af:

  • Reikimester Hanne Fritzbøger fra The Reiki Alliance
  • Ernst Wognsen,  Mette Haystrup og Jens Søeborg fra Usui Reiki Ryôhô Danmark

Undervisningsmaterialet, jeg anvender, er samlet og redigeret af Usui Reiki Ryôhô sensei Jens Søeborg.

 

Mine Kembo Nasake-indvielser har jeg fået i 2005 af sensei Jens Søeborg.

Senest blev jeg i december 2007 færdiguddannet som Professionel Praktiserende Kinesiolog på Dansk Pædagogisk Kinesiologiskole hos Annemarie Goldschmidt.

For at supplere kinosiologiuddannelsen var Omaya skærtorsdag og langfredag 2010 på kursus i indlæringskinesiologi i Vejle. Her havde Edel Hovgård inviteret Jeanette Primost fra Israel, som underviste i Optimal Brain Organisation. Det var meget inspirerende, spændende og lige til at anvende. 

 

 

Opdateret 03/06/2015

Besøg  
062886